В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








вторник, 12 ноября 2013 г.

Україна читає дітям

В рамках цієї акції до нас завітала директор Територіального центру соціального обслуговування Андріанова Дарина Миколаївна.  Представила присутнім нашу гостю, завідуюча дитячою бібліотекою Єргієва Т.П.

На зустріч з гостею прийшли 26 учнів 2-А класу. Дарина Миколаївна познайомила дітей з зі своєю професією, яка включає обслуговування людей з обмеженими можливостями та людей похилого віку. Основним аспектом цієї роботи є доброта та милосердя.

На запитання Дарини Миколаївни чи роблять діти добрі вчинки, чи допомагають стареньким людям, учні почали по черзі розповідати про свої хороші вчинки, акції доброти. Таким чином між учнями та гостею зав'язався цікавий діалог.

Згодом Дарина Миколаївна розповіла дітям про свою улюблену книгу дитинства. Цю книгу написав відомий казкар Ш.Перро і називається вона "Попелюшка". Казки завжди пронизані світлом і теплом, вірою в добро, яке перемагає в казках. Саме тому вони так подобаються всім. Дарина Миколаївна прочитала вголос казку "Принцеса на горошині", а діти розповіли про свої враження від цієї казки. А вже далі, учні по черзі читали вірші С. Полініної - письменниці нашого міста, яка пише чудові дитячі вірші.

На завершення заходу Андріанова Д.М. побажала дітям не розлучатися з книгами, якнайбольше читати, бути милосердними і робити добрі вчинки.

На пам'ять про зустріч, Дарина Миколаївна подарувала дітям 2-А класу книгу "Казки про принцес".




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...