В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








среда, 16 апреля 2014 г.

Зустріч з письменницею

Пориньте у натхненний світ

 
Під такою назвою пройшла зустріч з письменницею м. Іллічівська Матвієнко Людмилою Валентинівною. Зустріч присвячена дню народження нашого міста. На спілкування з письменницею ми запросили учнів 3-В класу ЗОШ №2. Для знайомства з творчістю Людмили Матвієнко приготували огляд книжок авторки.
Спочатку виступила зав.відділом Ільїна О.Я. і привітала всіх присутніх зі святом  - днем народження нашого міста Іллічівська та розповіла про нього.
 
А з розповіді письменниці діти дізналися про її дитинство, про те чому вона почала писати твори (в основному це казки), як зародилася любов до книги. Людмила Валентинівна зачарувала дітей своєю
цікавою, лагідною розповіддю. Вона розповіла про свою любов до рідного краю, рідної природи, яка виливається на папері у її творах, зокрема в книжці  "Русявчині казки". Книга чудово ілюстрована, а це дітям до вподоби. Матвієнко  познайомила всіх присутніх з своєю книгою - "Закоханий янгол", а також розповіла історію написання своєї книжки "Відьмочка".
Бесіда письменниці проходила в формі діалогу з дітьми. Діти задавали безліч запитань, на які отримали цікаві та нестандартні відповіді. На завершення зустрічі діти прочитали вірші, написані власноруч. Зокрема це учениця 4-А класу ЗОШ № 3 Аліханіді Олеся, яка декламувала свої вірші українською та російською мовами. Матвієнко Л.В. відзначила що її вірші варті уваги.
Дякуємо за зустріч, від якої у всіх залишилося тепло на душі.
 









 
 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...