В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








четверг, 26 марта 2015 г.

"Цінуємо книгу, як найбільшу святість"

Тиждень дитячого читання в бібліотеці відкрито!



 "Цінуємо книгу, як найбільшу святість" - під таким гаслом в цьому році проходить свято книги в дитячій бібліотеці м. Іллічівська. В ці дні ми відзначаємо також Свято поезії та день народження української відомої поетеси Ліни Костенко.

У відділі 5-9 класів провели зустріч з місцевими письменниками. На наше запрошення в бібліотеку завітали поети: Іван Гаврюк, Леонід Кулаковський, Олександр Семикін.


Всі поети читали свої вірші, а Іван Дмитрович Гаврюк, крім своїх чудових віршів, розповів дітям про відому українську поетесу Ліну Василівну Костенко, вірші якої проникають в душу кожної людини. Діти подивились відеоролик про життя і творчість Ліни Костенко, з цікавістю послухали вірші поетів та музичний подарунок від нашого гостя - учня музичної школи Дмитра Бородіна, який грав на скрипці твори відомих композиторів.

Присутнім сподобалось слухати вірші маленької поетеси нашого міста Аліханіді Олесі. Її вірші були надруковані в дитячому журналі "День ангела".


Наші гості - письменники, запропонували учням, які пишуть вірші, почитати свої твори та отримати подарунок - авторську книгу з побажанням. Декілька дітей з задоволенням читали свої вірші, та спілкувалися з поетами після заходу.






 






















1 комментарий:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...