В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








вторник, 28 мая 2019 г.

Вибір у твоєму житті

Знайти професію своєї мрії - це велике щастя. 
У відділі 5-9 класів дитячої бібліотеки м.Чорноморська відбувся захід «Вибір у твоєму житті», присвячений вибору професії.   
На зустріч з учнями 8-х класів були запрошені: провідний фахівець з питань зайнятості Ільєва Наталя Іорданівна та заступник директора з виховної роботи морського коледжу (ЧМК ОНМУ) - Федорова Наталя Михайлівна.
Статистика свідчить, що лише 30 відсотків випускників шкіл твердо знає, ким вони хочуть стати. Вибір професії для молодої людини припадає здебільшого на вік 18-25 років.
Наталя Іорданівна акцентувала, що обирати свою професію треба за такими критеріями: наявністю інтересу до професії, здібностей до неї та попиту у суспільстві. У наш стрімкий час швидких змін просто необхідно не відставати від сучасного життя, а особливо при виборі свого майбутнього. І допоможуть в цьому сучасні тестові програми, які фахівець запропонувала підліткам.
Вже багато років запрошує на навчання випускників шкіл нашого міста Чорноморський морський коледж. Він пропонує багато робітничих професій для хлопців та дівчат, які є затребувані на сучасному ринку праці. З цими професіями та правилами прийому до коледжу познайомила присутніх Наталя Михайлівна Федорова.
Наприкінці заходу запрошені фахівці спілкувалися з учнями, а зав. відділом 5-9 класів Арямнова Л.Л. запропонувала підліткам ознайомитися з книжково-інформаційною виставкою «Світ нових професій».
                                                     







Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...