В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








понедельник, 24 марта 2014 г.

Тиждень дитячого читання

Відкриття Тижня дитячого читання  в дитячій бібліотеці пройшло у відділі 1-4 класів. 

До свята оформили книжкову виставку-подорож "Волшебный кораблик по имени "Книга" , яка складаеться з тематичних розділів: "Остров знаний", "Озеро сказок", "Река приключений", "Море чудес", "Вокруг света с рюкзачком".


 
На свято до нас завітала письменниця нашого міста Сидорук Валентина Олександрівна для зустрічі з  учнями п'ятого класу школи № 3 (32 чол.).
Свято-зустріч відкрила зав. відділом 1-4 кл. Ільїна О.Я., яка привітала всіх зі святом "Книжчині іменини" та передала слово В.О.Сидорук. 
З розповіді  письменниці діти дізналися про те, як і чому вона почала писати свої твори, а також Валентина Олександрівна провела перезентацію своєї нової книги, яка нещодавно вийшла з друку під назвою "З уроків мови". 
 
Зустрічі з місцевими письменниками це одна з форм краєзнавчої роботи. Діти з великим задоволенням йдуть на ці зустрічі, знайомляться з письменниками, з їхнім життям і творчістю, ставлять їм запитання та з цікавістю слухають. Після таких зустрічей діти охоче читають книжки авторів, з якими вони мали можливість спілкуватися особисто.





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...