В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








понедельник, 25 апреля 2016 г.

Добра зустріч з письменницею Чорноморська


Як часто ви можете поспілкуватися з письменником?
Послухати цікаву розповідь про те, як народжується вірш, оповідання або повість.
Дізнатися, як створюється дитяча книга, що захоплює читача та переносить його в дивні, казкові світи. 

  Дитяча бібліотека робить можливим для дітей на власні очі побачити "живого" письменника, дізнатися про його життя, про творче натхнення та запитати про те, що цікавить. 
  Тепла зустріч з письменницею нашого міста Сидорук Валентиною Олександрівною пройшла у відділі 5-9 класів і була приурочена до дня народження Чорноморська.
На свято запросили учнів 5-х класів Української гімназії. Зав. дитячою бібліотекою Єргієва Т.П. розповіла дітям про життя і творчість Валентини Олександрівни, а потім надала їй слово. 
 Присутніх захопила розповідь письменниці про рідний край, річку Кодиму, про село де пройшли її дитячі та юнацькі роки. Коли народився онук, Валентина Сидорук написала першу книгу "Співанки для внука". Згодом вийшли її збірки: "Стежками дитинства", "Поговори зі мною, мамо", "Дорога додому".  Валентина Олександрівна прочитала гімназистам власні вірші зі збірки "Тобі, рідне місто". Захоплено слухали діти веселі  вірші про ровесників-школярів, цікаве шкільне життя. Одна дівчинка почитала власні вірші про Україну та Шевченка, які  також сподобалися присутнім.
Діти подякували Валентині Сидорук за цікаву зустріч та побажали їй творчого натхнення.
На згадку - світлини.









Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...