В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








понедельник, 25 апреля 2016 г.

Майстер-клас до дня міста

«Вітрильник»


В  дитячу бібліотеку діти приходять не тільки читати і спілкуватися, а й зробити щось власноруч.
В цьому році в бібліотеці почав працювати клуб для дітей «Забавні саморобки». Кожен другий четвер щомісячно в клубі проводяться заняття з різних видів творчості: орігамі, квілингу, аплікації та ін.
Цього разу до дня народження нашого міста бібліотекар Сорочинська Ольга Василівна вирішила зробити з дітьми поробку в техниці орігамі. Наше місто Чорноморськ  розташоване на березі Чорного моря, тому і  зявилася така ідея – зробити вітрильник із назвою «Чорноморськ», присвячений Дню міста.

Діти, що прийшли на майстер-клас були різного віку – від 6 до 13 років. Ольга Василівна розповіла присутнім про бібліотечний клуб «Забавні саморобки». Діти дізналися про те, що є такий від творчості, як поробки з бумаги, і називається він  - орігамі. Всі з захопленням робили з кольорового паперу вітрильник, хоч це було нелегке завдання. На майстер-класі була присутня кореспондент Чорноморського телебачення, діти давали інтерв’ю в якому ділилися своїми враженнями про участь в нашому заході. Всі учасники майстер-класу з задоволенням забрали додому вітрильники, зроблені власними руками.
















Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...