В людей вложить такое сердце надо,
Чтоб было зло добром отражено. Э. Межелайтиc








среда, 27 апреля 2016 г.

Пам'ятаймо Чорнобиль, люди

Вже 30 років ми живемо з пам'яттю про страшні події 26 квітня 1986 року. Чорнобильська трагедія ніколи не зітреться з людської пам'яті, бо масштаби цього лиха жахають і досі.
"Пам'ятаймо Чорнобиль, люди" - під такою назвою у відділі 5-9 класів провели урок пам'яті.
На захід, присвячений 30-річчю Чорнобильської аварії, прийшли учні 7 класу. Поділитися своїми спогадами ми запросили очевидицю трагічних подій Хирну Євгенію Анатоліївну, яка разом з сім'єю проживала в м. Прип'ять. Її чоловік працював на ЧАЕС. Тронула серця присутніх розповідь про життя людей до та після аварії на атомній станції, про евакуацію, що пережила сім'я нашої гості.
Діти подивилися фільм про місто-привід Прип'ять та дізналися, що ці землі будуть непридатними для життя людей ще 20 тисяч років. Ледь стримувала сльози Євгенія Анатоліївна, коли розповідала про горіч від втрати знайомих та співслужбовців, яких її сім'я знала особисто.
Затронуті щирою розповіддю нашої гості, діти подякували Євгенії Анатоліївні та побажали здоров'я на довгі роки.
Наприкінці заходу завідуюча дитячою бібліотекою Єргієва Т.П. познайомила дітей з книжковою виставкою "Чорнобиль - це набат і біль", на якій представлені книги і фотознімки про Чорнобильську трагедію.













Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...